Welcome to my World
my point of view, no children and animals are hurt during the making

Erra Fazira and Hans Isaac and who?

Finally Erra has come out with a public statement to clear out the story behind the so called love affair, infidelity or what ever u want to call it. She said

“I admit that I was close to Hans but it was not to the stage of being in love … we were still trying to figure out our compatibility.

“It was partly my fault because I was not frank with Hans as I did not want to hurt his feelings. I only told him two weeks ago,” said Erra, who is also a singer

The 33-year-old actress, who was once married to Yusry of KRU, stressed that Engku Emran, 32, was not the cause of her break-up with Hans.

Engku Emran is some sort of director la in a radio station called Suria Fm(never heard) . Well anyway what do the we learn by reading this some sort of story. Maybe celebrities are not perfect thats one and the other is we are busy body takde keje.

What everyone should think of why did Erra want to go out with that guy anyway? Whats wrong with Hans? What does he have that Hans dont? hmmmm think about it. My guess is because Erra is not doing that well in the music business so she want her song to played there dont you think? Sad to say your voice is not that good and with that kind of quality you can never win the grammy or even the local talent show. So now you think you can get your way and make people listen to your voice dont even dream about it.so now is in the process of bodek bodek but it must come to a price la kan… But Hans also claims that he wants Erra back and ready to forgive her.hmmm

Nway what do u think should erra and hans or this guy engku?

Erra a lot of people are wondering what is actually going on between you and this two other guys. You are a public figure jangan la malukan diri dengan buat benda macam ni. people are looking up to you tau tak! OK no offense.

30 Respons to “Erra Fazira and Hans Isaac and who?”

  1. erra is just another high class prostitute..enuff said

  2. she has cheap slut written all over here…

  3. Yusri kat bawah tu macam mamat mati beragan, cecak makan kapor arr………… era kat atas tu tersenymum simpul macam baru kena benda tumpul jer….. yer la elok ler tu. By the way, website nie memang bagus… teruskan membina tangga-tangga kejayaan(jangan lupa ambil release letter daripada jabatan BOMBA)

  4. Biasa la dah nama pun artis.kena la ade cerita macam ni baru la nama tu naik. artis dah tak kire cerita baik ke buruk janji kuar paper. pasal tangga tu kejayaan akan usaha.

  5. I think Erra is just thinking of herself and making Hans look like a fool (poor guy). Yelah, dah high taste konon and says its her mum’s choice. Wake up Erra, u yg nak kawin not yor mum. Use yr brainb. don’t be surprise if the 2nd marriage also dont work out. I guess no one is really perfect but u still can do something about it. Not that I hate Erra tp wen this kind of story timbul, shes denying that she got affair with Hans tp pegi holiday dekat sabah, e2 apa namany tu. Dont lie Erra, the whole world is not dumb and blind la.

  6. but….. I heard she has a goof F**king style.

  7. wahai dammit girl u know so much about them are u their assistant or somthing. well if u know any please tell me more. need pictures too.

  8. I pun rasa si erra ni high taste punya perempuan.. dulu masa dia putus tunang ngan awie, i berabis salahkan awie.. tapi bila fikir2 balik. memang si erra ni yang salah. mungkin awie dah puas melayan perangai dia yang cenggeng tu.. tengok muka pun boleh tau.. tapi sesuai juga dia mam tu sbb dia ni kan ada package… cantik, tinggi, ada suara (walaupun tak se’best’ ning, jaclyn..) kita tengok je lah apa kesudahan perempuan ni..

  9. PE MENDE TAH KO NIE ERRA!!!BIKIN AOK!1

  10. she’s a slurt…

  11. i totally agreed wif kiki..erra tu ingat dia glam’ dia bole pikat mana2 jantan je yg dia nak..glam’ pun bukan setakat mana..suara pun xdelah sedap mana,blakon pun mcm 2 gak..xhabis2 citer menggatal dgn jantan.xcukup2 lg ke jantan yg dah dia rsa..janda yg gilakan jantan,da boring dgn hans n da dpt jam rolex 2 pg kat jantan lain pulak..lepas engku emran sapa la mangsa dia yg seterusnya..perempuan xde harga diri..

  12. Tersenyum PUAS!!

  13. Erra menjatuhkan maruah orang perempuan. Semuanya kerana kebendaan. Tak patut buat isteri… Ada niat nak kawin tapi awal-awal dah curang.

  14. x bek maenkn prsaan laki….tpkn kalo erra nk kawen ngan hans,hans kne msuk islm kew??????????????

  15. The instance I read the article which published that Erra received Rolex from Hans, I knew that they are together. Only and idiot will deny it. However, it is such ashame that things dont work out between them. For Erra, what a waste of dignity as you have a lot to offer. As for Hans, let go and surely there is a blessing and disguise. You know what you want but that does not mean you will get what you want. Perhaps it is time to focus your choice not basing on looks only but to search from within. Not saying that Erra is an ugly person, maybe she is just a confuse soul. Hans is nothing less than Erra – they make a handsome couple but they are probably not fated to be together or maybe they will.
    As for Erra was caught at home with HIM – well that is between them and god and no one to judge. It is talked about simply because she is a celebs as there are so many out there behaving the same.
    May Allah bless all the ummah and bring them to the right path.

  16. Hehe. Sure kena masuk Islam la. Lain la Erra tak mementingkan agama. Ops! Hehe.

  17. hans…hans…
    knape la ko pilih pompuan cam tu…hai dunia…Tuhan telah tunjukan ko jln n buka mata ko..so please..think positifly la.God always love n never leave you.please come back through the right way..

  18. Erra tak kisah janji erra nak kena jual album gak walaupun suara saya tak sedap. itu pasal saya nak kena kawan ngan imran terpaksa ok.bukannye nak sangat sbb die taukeh radio station ok. eh nape saya cakap cam mak datin?wahahhaha ok la taking care everybadi !!!!

  19. kecian kat hans tu…erra ni x patut bt mcm tu..klu hanya tau mainkan perasaan lelaki baik x pyh cari lelaki…buang masa je…buat sakit hati je…mcm x ada maruah pla…
    EEEEEE GEERAMMMNYA!!!!!

  20. To Hans, i thought u knew better about Erra since u have been in this industry for awhile.A lot of things that people don’t know about her.She thought u would let her go unscratched like when she dumped Norman Hakim and many others.Hats off to you Hans for revealing a little truth about Erra.She is not worth it pal..

  21. Think we shudnt be so judgmental. Ppl have all the rights to choose whoever they wld want 2b wif. Jgn mengata orang. Tak baik. Besok2 kita belum tentu macamaner….. maybe worse off than Erra or Hans. So juz pray all the best for them. Rem the song by JT? What goes arnd comes back arnd.

  22. Hey All ! ! !
    Want to spend your vacation to be remembered for long?
    Tourism
    help you carry out your wishes !

  23. Pompuan tu memang gatai puki!!!

  24. Aku cuma mau tahu, mana Hans yang dulu…….pastikah anda kenal apa yang anda perlu kenal sebelum meninggalkannya….? Jalan ke sana memang sangat sempit bahkan lebih kecil dari lubang jarum, itu pun kalau anda sudah belajar mengenai jalan ini….Tuhan saja yang tahu status keikhlasan setiap insan di dunia ini so kata2tak tdk mencukupi. Bila kita bersikap munafik di dinia ini kerana dunawi , itu pun Tuhan tahu. Pergi lah ke mana saja tapi pasti kan engkau yakin itu lah jalan yang terbaik dunia dan akhirat. Slam sejahtera saudara. Kita bertemu di hari penghabisan di mana semua orang mati dibangkitkan kembali untuk menapis siapa yang benar.

  25. Erra Fazra adalah seorang artis yg sangat kasihan. Tak kan lah seluruh hidupnya sbg artis harus memenuhi kehendak peminat. Erra kawin dgn Yusri dulu juga atas provokasi peminat. Erra sudah menunaikan kehendak peminat, kali ini belau cuma membua pilihan terbaik bukan niatnya utk berbuat jahat. Anda semua harus memahami bukan anda sahaja yg perlu difahami. Erra sudah menemui kegagalan perkahwinan pertama mmg lojik beliau lebih berhati-hti kali ini. Saya bukan mengutuk sesiapa cuma jgn jadikan erra alat utk memuaskan kehendak anda sementara hati org, perasaan or anda abaikan. Siapa sebenarnya yg kejam dalam hal ini?

  26. hello bro, masih ingat…kami? Bro nak ke mana?? Jangan lupa ucap kan good bye k berikan kami kesempatan melambaikan tangan.

  27. huhuh..rasenye korang yg suke menilai org nie g belajar ilmu hisab betul2 dulu baru buat tambah tolak darab bahagi..mulut tu jgn cepat sgt nak tentukan org baik ke jahat…n more important jgn pandai2 tentukan org masuk syurga or neraka..mulut yg macam puaka n celaka lagi teruk..
    huhuhuh..

  28. marion ko ni mane satu.aku tak ke mana pun jangan risau. wahai lizz takan takleh nilai sendiri memang benda dah namapk ape cerita?pasal masuk syurga ke neraka tu mmg tak patut la tapi skrg ni camne? kalau semua pompuan camni payah la. cari yg average aje la hahahhaa

  29. skang sume dah berubah!!
    dh jadi milik orang lain…emran punye!!


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: