Welcome to my World
my point of view, no children and animals are hurt during the making

Iraq move to 48 in FIFA ranking from 64-(Malaysia haram beratus)!

 

Dah malas la nak cakap lagi dan bincang bagaimana nak naikkan mutu dah kualiti bolasepak tanahair.Teringat terbaca dalam suratkhabar kosmo interview pemain negara kita di mana mereka berulang kali menjawab soalan yang mereka dah bermain tahap 160 peratus masa kalah teruk dengan uzbekistan. kalau korang tak faham aku pun tak faham. Kini Iraq dimana negara yang masih dalam peperangan boleh menjadi juara Asia. Tak paham aku! Kenapa Malaysia negara yang canggih dan aman damai main teruk gila cam babi.Is it that we are physically not big and strong enough. If that is the case kenapa Thailand dan Indonesia boleh aje ha JAWAB la! We support football but sad to say its frustrating to see Malaysia macam ni. Sekarang  ni daripada hantar pemain berlatih dalam program  di  England  baik ambik pemain Iraq datang ke Msia.  Belajar dari mereka jangan cakap 160 peratus je sengal. Buang semua pemain ambik orang yg betul2 nak main untuk Msia dari kawasan pedalaman. Bagi nutrition yang secukupnya confirm besar dan jangan ade masuk campur dari kementerian all of u are crap.Ini semua adalah pandangan semata2

Tiada Respons to “Iraq move to 48 in FIFA ranking from 64-(Malaysia haram beratus)!”

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: